Actualizare JURINDEX. Hotararile Curtii de apel Bacau

By | iunie 1, 2010

Portalul national de jurisprudenta JURINDEX a incheiat publicarea hotararilor judecatoresti pronuntate de Curtea de Apel Bacau in anul 2009 si pana la 1 martie 2010. Au fost publicate un numar de peste 5900 de hotarari judecatoresti, in forma lor integrala, reprezentand peste 95% din hotararile pronuntate de Curtea de apel Bacau in aceasta perioada.

Pe materii au fost publicate:

  • 1380 hotarari in materie penala
  • 2010 hotarari in materie civila
  • 1200 hotarari in materia contenciosului administrativ si fiscal
  • 360 hotarari in materie comerciala

In total, portalul JURINDEX a publicat pana in acest moment un numar de 108.856 sentinte si decizii ale tuturor curtilor de apel pronnuntate incepand cu anul 2008.

Amintim ca JURINDEX reprezinta un serviciu public gratuit dezvoltat de Tribunalul Vrancea sub egida Consiliului Superior al Magistraturii care isi propune publicarea integrala pe internet a hotararilor judecatoresti pronuntate de instantele judecatoresti din Romania, in forma lor originala si completa, fara alta modificare decat securizarea datelor cu caracter personal. Publicul are acces neconditionat si gratuit la portalul national de jurisprudenta.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/jurindbd/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273