Audio: Punctul de vedere al judecătorului. Update

By | august 6, 2014

În perioada următoare voi avea foarte multe surprize pentru prietenii mei, cititorii cărților mele și în general pentru cei care urmăresc strădaniile mele legate de studiul tehnicilor de persuasiune a instanței și în general de comunicarea judiciară pragmatică și eficientă. Proiectul www.CastigaProcese.ro este în reconstrucție și sperăm ca până la sfârșitul lunii să terminăm șantierul și să vă arătam ce v-am pregătit.

Un număr important de cititori ai cărții mele mi-au sugerat ideea unor înregistrări audio din lucrare sau chiar a unui audiobook integral. Avocații sunt mereu în mișcare spuneau ei, sunt foarte mobili și dinamici, iar un format portabil poate facilita transmiterea mesajului. În fine, teoria e ușoară, probabil că într-adevăr așa stau lucrurile, însă tot am vaga senzație că m-am lăsat convins prea ușor să încerc :) .

Aveți mai jos un extras audio în lectura mea din primul capitol. Sunt curios dacă reacțiile mă vor încuraja să continui sau dimpotrivă ma vor determina să-mi închei rapid cariera de lector!

Punctul de vedere al judecătorului. Convinge judecătorul, editura Wolters Kluwer 2014

PS Cartea poate fi în continuare găsită doar online, aici.

UPDATE: Mai jos si varianta videocast.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/jurindbd/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273