CastigaProcese by Adrian Toni Neacșu

By | august 12, 2014

castigaprocese.roÎn ultimul an activitatea mea zilnică a  a intrat într-o zonă de dinamism și consistență  pe care mi-ar fi fost greu să le prevăd. Desigur, întâmplarea nu are nici o implicație aici, dar nu asta e povestea mea de azi. Nu cred că am fost nici înainte cea mai liniștită persoană, dimpotrivă. De când mă știu disprețuiesc lucrurile candide, neutre, lâncede. Prefer oricând agitația, acțiunea, provocarea și silința, chiar primejdioasă, lucrurilor certe dar calme, fără culoare, derizorii și flasce.

În ultimul an însă preocupările mele au explodat  într-o varietate de acțiuni și direcții, istovitoare desigur, dar plină până la refuz de satisfacții. Am scris o carte, am început altele două, lucrez ca avocat, am fondat o societate de avocatură, îmi înființez prima mea societate comercială, am scris Sintact FLUX, probabil cel mai revoluționar produs informatic pentru juriști de pe piață, am înființat o revistă juridică, conduc altele câteva, administrez editorial mai multe website-uri, fac naveta între București și Focșani, am achiziționat multe  domenii pe internet în vederea unor dezvoltări a căror amploare nu o știu decât eu, mă pregătesc să investesc în presa regională, am ținut seminarii, am adus în România un concept științific inedit, pe care intenționez să-l epuizez, am crescut comunități de mii de oameni cu același interes, am înființat Institutul de Drept Practic  și, mai ales, scriu foarte mult.

Ei bine, astăzi am dat drumul probabil la cel mai important proiect al meu din tot acest ultim an de hiper-agitație mai mult sau mai puțin creatoare. El se numește CastigaProcese.ro și este de fapt o relansare. Este, și folosesc intenționat un loc comun, nava amiral a preocupărilor mele. Așa cum spune sloganul, CastigaProcese.ro își propune să dea  totul pentru litigatori. Din septembrie voi lansa o serie de ateliere și, în premieră pentru noi, webinarii în legătură cu conceptul de comunicare judiciară persuasivă. Voi face ceea ce știu eu mai bine și ceea ce îmi place mai mult, voi vorbi despre comunicarea avocat (litigator) – judecător. CastigaProcese.ro va fi locul de coordonare al preocupărilor mele legate de tehnicile de comunicare și comportament judiciar persuasiv.

Vă invit să vedeți despre ce este vorba, să interacționați cu mine și cu echipa mea, să participați la programele noastre și să ne ajutați să ne propunem mai mult.

CastigaProcese.ro e sinteza ultimă a agitației mele în ultimul an. E desigur, cunoașterea proprie-mi biografii îmi spune asta, doar o treaptă către altceva, dar deocamdată e și un loc de răgaz și de odihnă. Voi acorda mult timp și energie acestui proiect.

 


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/jurindbd/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273