JURIDICE.ro anunta lansarea colectiei Opinii Juridice

By | octombrie 29, 2010

Juridice.ro anunta lansarea primelor doua lucrari din colectia Opinii Juridice, realizata de editura Universul Juridic in colaborare cu Juridice.ro.

Colectia concentreaza opiniile exprimate de autorii care publica pe Juridice.ro. Ea se deschide cu doua carti de autor, care cuprind opiniile si luarile de pozitie ale judecatorilor Cristi Danilet si Adrian Neacsu, prefatate de Andrei Savescu:

Cristi Danilet, Justitia in opinii si analize

Adrian Neacsu, Intre statul de criza si statul de drept

Cei doi autori, in mod sigur unii dintre cei mai implicati magistrati in sustinerea statutului magistratului si reforma sistemului judiciar, au publicat in mod constant in mediul online, fiind deschizatori de drum in exercitarea nestingherita a libertatii de exprimare a magistratilor.

Cele doua lucrari reprezinta opiniile de referinta exprimate de-a lungul timpului publicate pe Juridice.ro. Va invitam sa le recititi.

In paginile acestor carti sunt file de istorie a sistemului judiciar din Romania si germenii schimbarilor viitoare.

Festivitatea lansarii, care va fi gazduita de Universitatea Romano-Americana din Bucuresti, este programata pentru data de 4 noiembrie 2010, ora 12:00.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/jurindbd/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273