Jurindex ofera o reala imagine asupra realitatilor statului de drept

By | martie 29, 2009

dr. Alexandru Matyas, comisar Garda Financiara sef divizie Control Operativ si Juridic

Salut aparitia JURINDEX, serviciu gratuit care este nu numai bine venit dar si oportun in contextul actual al societatii romanesti, prin intermediul caruia se pot obtine informatii complete cu privire la practica judecatoreasca a curtilor de apel, tribunalelor si judecatoriilor din intreaga tara.

Necesitatea acestui serviciu, pentru utilizatorii curenti, este evidenta, plecand de la consultarea bazei de date propriuzisa, pe criteriile: materie juridica, stadiul procesual si, mai ales, obiectul dosarului, finalizand cu identificarea exacta a hotararilor respective.

Formatul word confera accesibilitate aplicatiei, permite preluarea si redactarea cu usurinta a unor aspecte similare intalnite in practica.

Garda Financiara – sectia Municipiului Bucuresti, are pe rol o serie de dosare, multe din acestea avand ca obiect actele de control incheiate de comisarii operativi, finalizate cu hotarari ale instantelor de cele mai multe ori contradictorii.

Consider ca serviciul Jurindex ofera o reala imagine asupra realitatilor statului de drept, fiind de un real ajutor pentru uniformizarea interpretarii si aplicarii dispozitiilor legale, prin crearea unei practici judiciare unitare a instantelor de judecata din intreaga tara.


Fatal error: Uncaught Exception: 12: REST API is deprecated for versions v2.1 and higher (12) thrown in /home/jurindbd/public_html/wp-content/plugins/seo-facebook-comments/facebook/base_facebook.php on line 1273